باید بدانید که میتوانیم بگوییم مفاصا حساب باید انجام گیرد که قرارداد 2 طرف حقوقی یا حقیقی در حال تمام شدن باشد و در هنگام تسویه کردن حساب بین طرفین قرارداد صورت گیرد. مفاصا حساب بیمه چیست و شامل چه کسانی می شود؟ در واقع هنگامی قرارداد بین دو طرف به پایان خواهد رسید نوبت به مرحله ی تسویه حساب کردن و حسابرسی نمودن می باشد که به این مرحله مفاصا حساب نام داده اند. مفهوم مفاصا چیست؟ باید بدانید که در بهترین و آسانترین تعریف ها از مفهوم و معنای کلمه مفاصا به معنای تسویه کردن می باشد؛ خیلی راحت است که بدانید مفاصا حساب را همان تسویه حساب است.
در کل مفاصا سندی می باشد که طبق آن در تاریخ مقرر شده پس از رسیدگی کردن به حساب، به فردی که درآمد هزینه با آن می باشد تحویل داده میشود و پس از دریافت کردن مفاصا، از تاریخ مقرر شده مبالغ گذشته مورد حساب نمی باشد. بهترین معادل برای عبارات مفاصا یا همان تسویه حساب در زبان انگلیسی Checkout می باشد.
مفاصا حساب بیمه چیست؟
مفاصا حساب بیمه به تسویه کرن حساب ها با سازمان بیمه تامین اجتماعی می باشد. این تسویه ی حسابی که می گوییم بر مبنای ماده های 37 و 38 قانون تامین اجتماعی بوده است و بر اساس مراحل درخواست تسویه حساب بیمه صورت میگیرد. آیا می دانید که مفاصا حساب بیمه چیست و بر عهده چه کسی می باشد؟
مفاصا حساب بیمه فرایندی می باشد که طی آن نامه تسویه حساب بیمه تهیه و ارائه داده می شود. نامه های تسویه حساب بیمه نامه هایی می باشند که درونش سایر فاکتورهای مالی و گزارشهایی مشخص شده می باشد که نشاندهنده تسویه با سازمان تامین اجتماعی بوده است. بعد از این که گواهی پایان کار ارسال گردد، با توجه داشتن به ثبت بسیار صحیح سایر اطلاعات و جزئیاتی مانند مدت زمان قرارداد ها یا عمرانی و غیرعمرانی بودن سایر پروژه ها، توسط مسئول پرونده صورت خواهد گرفت.
گفتن این نکته لازم و ضروری می باشد که این کار بر اساس درصد مکانیکی کار می باشد، درصد دستی کار و حق بیمه بیکاری محاسبه و حساب کتاب می شود. در آخرین مرحله سازمان تامین اجتماعی بعد از دریافت کردن مابهالتفاوت، برگه مفاصا حساب را به شما تحویل خواهند داد به منظور اینکه مفاصا حساب بیمه تامین اجتماعی با موفقیت خوبی صورت بگیرد باید مجموع ناخالصی های کارکردی که دارد و مجموع مبالغ حق بیمه کسر شده و واریز شده را به تامین اجتماعی محاسبه نماید و مورد ثبت واقع گردد.
مدارک لازم برای مفاصا حساب بیمه تامین اجتماعی را نام ببرید؟
پیشنهاد می نماییم قبل از اینکه برای انجام دادن سایر امور های مفاصا حساب بیمه تامین اجتماعی اقدامات لازم را داشته باشید اطلاعات خود را درباره ی مدارک لازم برای مفاصا حساب بیمه تامین اجتماعی کامل نمایید و نسبت به انجام دادن سایر امور مربوطه اش اقدام نمایید. مدارک لازم برای مفاصا حساب بیمه شامل موارد زیر است که به آن اشاره ای می کنیم:
- نامه های درخواست مفاصا حساب از طرف انتقال دهنده ها
- تاریخ شروع و پایان قراردادهای بیمه و کاری
- اعلام کردن سایر مبلغ کل کارکرد طبق صورت وضعیت
- اعلام نمودن نحوه و طریق تامین مصالح
- ارائه دادن صورت وضعیت قطعی
- ارائه دادن آگهی های تاسیس و صورت وضعیت های قطعی به همراه تغییراتی که دارد (اشخاص حقوقی)
- ردیف پیمان و کد های کارگاهی (دریافت کردن آن نیازمند معرفی نامه انتقال دهنده و کپی قرارداد می باشد)
- گواهی معرفی کارفرما (شامل موارد مورد نیاز و درخواست شعبه بیمه است.
- صدور کردن برگه های میزان بدهی ردیف پیمان و کد کارگاهی
- کپی های کارت ملی و شناسنامه (اشخاص و افراد حقیقی)
- ثبت نمودن ارزش افزوده (اشخاص و افراد حقیقی) اساسنامه (اشخاص حقیقی)
نکته ی بسیار مهم: در نامه مفاصا حساب قبل از هر چیز نام و نشانی کارفرما، اعلام کردن پرداخت مطالب و موضوعات قرارداد و مبلغ قرارداد را مشخص نمایید.
بیشتر بخوانید مقاله مفاصا حساب بیمه چیست ؟: امور حسابرسی در اصفهان
مراحل درخواست مفاصا حساب بیمه کدام است؟
درخواست مفاصا حساب بیمه کار خیلی دشواری نمی باشد و در چند مرحله جزئی انجام می گیرد. مراحل درخواست مفاصا حساب بیمه به شرح زیر می باشد:
- از طرف واگذارکننده کار (کارفرما) نامه درخواست مفاصا حساب به پیمانکار ارائه خواهد شد.
- بر اساس وضعیت اعلام شده برای سایر هزینهها، کل مبلغ کارکرد مشخص می گردد.
- در نامهای که برای درخواست دادن تسویه حساب ارائه شده است، باید چگونگی تامین مصالح نیز مشخص گردد.
- برای افراد باید آگهی تاسیس و صورت وضعیت قطعی تهیه نمایید. صورت وضعیت باید همراه تغییرات صورت گرفته مشخص باشد.
- در مراحل آخر مبلغ مورد محاسبه از مبلغی که ماهانه به سازمان تامین اجتماعی پرداخت خواهد شد؛ کسر میگردد.
- هزینه هایی که باید برای دریافت کردن نامه مفاصا حساب به بیمه تامین اجتماعی پرداخت نمایید و مابهالتفاوت باقی خواهد ماند که پس از دریافت میتوانید نامه تسویه حساب بیمه را به راحتی داشته باشید.
مفاصا حساب چیست؟
عبارات مفاصا حساب در زبان انگلیسی با عبارات Account Settling است. این در زبان انگلیسی به معنای تسویه نمودن یک حساب می باشد. به صورت بسیار کلی مفاصا حساب هنگامی باید انجام گیرد که قرارداد بین 2 طرف حقوقی یا حقیقی در حال پایان و خاتمه باشد و در هنگام تسویه حساب کردن بین طرفین قرارداد سر برسد.
باید بدانید قرارداد بین دو طرف زمانی به پایان میرسد که نوبت به مرحله تسویه حساب و حسابرسی است که به این مرحله مفاصا حساب بیمه میگویند.
بیشتر بخوانید مقاله مفاصا حساب بیمه چیست ؟: خدمات مشاوره مالیاتی در اصفهان
آشنایی با انواع مفاصا حساب
متوجه شده اید که مفاصا حساب یک مفهوم کاملا عمومی می باشد که شامل: انواع امور بیمه نمی باشد و در هر مبحث و کاری که قراردادی در آن وجود داشته باشد، میتواند باشد. علاوه بر این موارد هر شرکتی اعم از خصوصی یا دولتی نیازی اساسی به شفافسازی یا انجام دادن تسویه حسابهای مالیاتی را دارا است که مفاصا حساب در آن نقشی بسیار اساسی و مهمی را دارد. در ادامه انواع مفاصا حساب را نام خواهیم برد با ما در این مقاله همراه باشید تا بدانید که مفاصا بیمه شامل چه کسانی می شود:
- مفاصا حساب بیمه
- مفاصا حساب مالیاتی
- مفاصا حساب نقل و انتقال سهام
- مفاصا حساب آپارتمان
- مفاصا حساب خودرو
- مفاصا حساب انواع ملک
بیشتر بخوانید مقاله مفاصا حساب بیمه چیست ؟ : خدمات مشاوره امور مالی و مالیاتی
خدمات پدیده حساب
- امور مالیاتی
- امور حسابرسی
- امور ثبتی
- امور حسابداری
- نیروی انسانی
- اعزام نیرو
- وکالت اداری
- تامین اجتماعی
آخرین اخبار و مقالات
اخبار
آخرین اخبار پدیده حساب
ویدئو های آموزشی
آموزش های متنوع حسابداری
مقالات
مقالات مرتبط با حسابداری
مشاوره رایگان
در صورت نیاز به مشاوره رایگان فقط کافیست شماره تماستان را در فیلد زیر وارد کنید. همکاران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
لینک های مرتبط
- قوانین اداره مالیات
- استاندارد های حسابرسی
- دانلود نرم افزار پارسیان
مطالب مرتبط
خدمات پدیده حساب
- امور مالیاتی
- امور حسابرسی
- امور ثبتی
- امور حسابداری
- نیروی انسانی
- اعزام نیرو
- وکالت اداری
- تامین اجتماعی
مشاوره رایگان
در صورت نیاز به مشاوره رایگان فقط کافیست شماره تماستان را در فیلد زیر وارد کنید. همکاران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
لینک های مرتبط
- قوانین اداره مالیات
- استاندارد های حسابرسی
- دانلود نرم افزار پارسیان